Dåpen

Reklame | sjarmtroll.no

Dåpen er vel gjennomført og ble en fin dag.

Etter en hektisk helg med pynting, matlaging og baking var vi temmelig slitne på lørdagskveld , det skal jeg ikke legge skjul på. Vi lagde maten selv og hadde koldtbord med Spanske kjøttboller, ostefat, karbonader, vårruller, spekemat, pastasalat, eggesalat, røkt laks, eggerøre og kyllingklubber med brød og loff til.. Det ble mer enn nok mat og MER enn nok kaker!! 

Jeg bakte dukkekake, denne er lagd med Annas sjokoladekake oppskrift, sjokoladesmørkrem inni og vaniljesmørkrem utenpå farget med gelefarge i rose. 

Ikke så lett å se på bildet men denne er bakt i en silikonform formet som en krone, Sjokoladekake inni her også. ( Marengsene i bakgrunnen finner du oppskrift på her)

Jeg bakte også 50 Makroner som jeg glemte hjemme! 

Dina fant en ide til bordkort på pinterest som hun hadde ansvar for å lage, de ble kjempefine! Rett og slett hvite servietter brettet og klippet som en dåpskjole og lagt på middagsservietten! Smart og dekorativt, kjekt med store barn som hjelper til 😉

Skulle så gjerne ha lagt ut film av ungene som sang for søstra si også! Litt usikker på hvordan jeg gjør det eller om det er mulig? Uansett…søsknene sang ” lille menneske” for lillesøstra si, og ikke ett øye var tørt tror jeg! De var så flinke! 

Hele bonusfamilien samlet <3

Denne minneboksen har alle gjestene våre skrevet en hilsen til Naiia i, den skal jeg ta vare på frem til konfirmasjonen hennes. Da skal hun få den og lese alle hilsner, ønsker og gode ord som ble skrevet til henne helt i starten av livet. En fantastisk gave! 

Alt i alt en fin dag, vi koste oss med storfamilien og venner som så sjeldent er samlet som på en slik dag. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg