Dette MÅ jeg gjøre for at det skal bli jul!

Jeg er veldig glad i julen og alt den bringer med seg av familietid, kos, ro, forventning, spenning og julestemning.. For meg opplever jeg julen litt ekstra magisk igjennom barna og deres juleglede, den smitter i hele huset. Jeg gjør endel utav førjulstiden, og er opptatt av å holde tradisjoner ved like. Både de vi skaper selv som familie og de jeg har med meg fra min egen barndom.

Det er ting jeg ikke kan være foruten, og nå ska dere høre hva jeg må gjøre i desember for at det skal bli jul i huset.

Bake julekaker

Det blir liksom ikke helt jul uten lukten av julekaker som lages i huset, dette er ett barndomsminne for meg. Mamma har alltid bakt mye til jul, og adventstiden blir liksom ikke det samme uten den lukten i huset. Dette har jeg tatt med meg og har mine favoritter jeg lager hver jul. Disse skal jeg legge ut oppskrifter på etterhvert som jeg baker, Det er bl.a Sara Bernard, berlinerkranser, peppernøtter, kolakaker, smultringer, pepperkaker, hvite kakemenn og litt diverse konfekt.. 

Høres kanskje mye ut, men jeg liker å bake og koser meg med julemusikk. Masse julestemning i baking til jul synes jeg. Og den lukten! Beste av alt er lukten av pepperkaker. I år skal jeg teste ut en ny oppskrift! 

 

Julemarked

Julemarkedet i Trondheim er så stemningsfullt! Dette har vært på torget hvert eneste år., her kan man finne både lokalprodusert mat og julegaver. Det arrangeres teater og koserter, eller man kan bli med å kjøre hest og slede! Men det beste av alt er lukten av juletrær, brente mandler og gløgg synes jeg

<3

Se juleflmer

I Desember er det ett must for julestemningen å se ett knippe julefilmer. En ny favoritt er “The Christmas Chronicles” den er en Netflix film og ny av året ! Skikkelig koselig julefilm med alt det en julefilm skal inneholde!

Julegaveshopping i Desember

Alle synes det er så godt å være ferdig med julegavene før Desember.. ;Jeg derimot koser meg skikkelig med å gå i butikkene full av julestemning å kjøpe julegaver til mine kjente og kjære. Jeg liker å ha en plan da, vite hva jeg skal kjøpe, da går selve handlingen ganske fort. Men å kjøpe julegaver i Desember er superkoselig! Elsker å kjøpe gaver <3

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg