De beste risbollene!

Jeg er i gang med julekakene, noen av de første jeg lager er de som kan fryses! Som disse supergode risbollene. 

Det jeg er mest opptatt av når jeg lager disse er at de ikke skal bli tørre, da blir de smakløse og kjedelige.. Etter å ha prøvd mange ulike oppskrifter er denne de beste jeg har smakt! 

 

Risboller

  • 150 g delfiafett
  • 100 g smør
  • 100 g mørk sjokolade
  • 100 g melkesjokolade
  • 2 egg 
  • 2 dl sukker
3ss kaffe
100 g puffet ris
litt flaksalt
4 dråper romessens
 
smelt smør og delfiafett i en kjele. Tilsett sjokoladen og la smelte, rør sammen
Pisk eggedosis av egg og sukker, rør inn kaffe, salt og romessens.
Bland sammen eggedosis og sjokolade/ smørblandingen. Tilsett puffet ris og vend sammen til en jevn røre. 
Jeg valgte å lage mine i cupcakes former siden jeg synes det er litt vanskelig å få de til å holde formen uten å flyte ut og bli flate uten.

Disse kan enten spises med en gang, oppbevares ca 1 uke i kjøleskap, eller de kan fryses.

Kos dere 🙂

3 kommentarer
    1. Buy Zithromax At Walgreens Comprar Cialis En Farmacia Online [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Viagra Professional Review Cialis Und Poppers

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg