We did it! Naiia 3 mnd, og vi er fortsatt godt gift :)

Tenk idag er det allerede 3 mnd siden Naiia ble født! Tiden har gått så fort samtidig som jeg også synes vi har hatt henne en evighet, og at vi bare ikke kunne vært henne foruten. Hun er virkelig en stor klump med kjærlighet, så utrolig god <3 Nå har hun blitt ett barn som virkelig kommuniserer med oss, og er med og følger med på det som skjer i huset. Hun viser glede og det er rett før vi får høre latter.  Åhh…Det er jo ikke noe som er mer hærlig enn å høre latteren til disse små babyene for første gang. 

Hun øver seg hver dag på å gripe tak i leker, hun klarer det nesten! Det blir hun litt frustrert av, men blir strålende fornøyd når hun klarer å få lekene som henger foran henne i vippestolen til å røre på seg ved å strekke ut hånda i mot de. Jeg er den største supporteren hun noen gang får tror jeg, der jeg sitter å heier på henne for den minste lille ting. Jeg synes alle disse små skrittene er så fantastisk å følge med på. For en reise vi er med på ! 

Nå som en mer voksen mamma merker jeg at jeg tar meg bedre tid til å virkelig se etter de små ting, er mer tålmodig men også mer perfeksjonist enn som ung mor. Jeg er i det hele tatt mer bekymret og er mer opptatt av at alt skal være så riktig nå.. Det er jo på godt og vondt tenker jeg. 

Når det er sagt må jeg si det er utrolig deilig å komme over nyfødtperioden.. synes den er litt tøff. Og nå er tiden med magebesvær og kveldsuro over virker det som. Vi har kommet inn i rutiner som gjør at vi faktisk har voksentid på kveldene igjen! JEPP.. du hørte riktig! WOW så deilig det er!! Vi kan legge Naiia klokka 20 og bare slappe av, hun er klar for natta da. Ser hun vil legge seg. Det må jeg si… vi er bortskjemt. Babyen vår sover HELE natta nonstop fra 20.00 til 07.30, ingen måltider og det er jo greit det så lenge hun legger godt på seg, og det er ingen problem 🙂

Ufattelig godt å komme igang med disse rutinene og at livet sakte men sikkert normaliserer seg igjen. Kjenner jeg er på full fart ut av barselsbobla og inn i den virkelige verden!

Vi som mamma og pappa er flink til å dele på oppgavene når vi begge er hjemme. Vi har klart oss greit igjennom den tøffeste perioden. Klapp på skuldra til oss!! We did great !! Og fortsatt like gift også, haha!! Er jo gjerne en belastning for forholdet med en liten baby, bekymringer og lite søvn. Men deler man på alt av både gleder og oppgaver er det nøkkelen. Vi fører ikke regnskap, det er det samme hvem som skifter bleier, legger henne og alle disse tingene så lenge det blir gjort og at vi begge føler vi deler det på en naturlig måte. Sånn sett er det utrolig behagelig her i huset, begge gjør alt både av husarbeid og ting med barna. Der er vi flinke! Men skal innrømme det har gått ei kule varmt på natta innimellom de første to mnd. TO knalltrøtte og småsure mennesker som skal prøve å få ett barn til å sove er ikke alltid oppskriften på harmoni, haha!! Men det er deilig å dele en så god jente som bare er vår… Hun kobler oss alle sammen på en helt ny måte. Lille Naiia’n vår <3

 

 

 

Høsten <3

Når høsten viser seg som nå er den fantastisk vakker! Nydelige farger og deilig frisk luft er deilig å være ute i for store og små.Det å kunne bevege seg ute i det flotte været var virkelig deilig. Kroppen blir ladet litt og man får en god følelse av å være ute med barna og vite at alle sammen får sin daglige dose frisk luft. Har jo til og med vært ganske kaldt hos oss de siste dagene, når vi sto opp i dag var gradestokken på -6 !

Selv om jeg får litt panikk når jeg tenker på at sommeren definitivt er over og det er nesten ett år til neste gang, kulde og snø er definitivt i anmarsj! Så elsker jeg høsten.. Den er så fargerik og frisk! Samtidig er høstkveldene magiske synes jeg, det er så deilig å krype under pleddet i sofan på kveldene med tente lyst i huset. Blir en helt annen stemning på kveldene i huset så fort høstmørket kommer!

Fine farger og løv på bakken, ble så inspirert til å ta noen bilder av barna i går! 

Elsker genseren til Dina som hun er så heldig å ha fått av mormor… Hjemmestrikket bølgegenser

Naiia har også hjemmestrikket på fra topp til tå. . Heldress i mariusmønster og klompelompe søtnos lue og votter – mormor har strikket <3

Håper dere alle har en super høstdag !!

Marengsbonanza!!

I dag har vi stekt marengstopper til dåpen, både til å ha på kakebordet i seg selv og til pynt på unicornkake! De er jo så fine! En sånn må vi het klart ha 🌸

Marengs er jo så enkelt å lage! I tillegg er det utrolig dekorativt !! Jeg har laget i mange ulike pastellfarger.

Tips: bruk romtempererte eggehviter og pass på å ha en helt ren bakebolle.

Marengs/ pikekyss

4 eggehviter

240 g sukker

Varm ovnen til 200 C, spre sukkeret på en stekeplate med bakepapir og stek i ca 7 min. Det skal ikke bli brunt, men kan godt smelte bittelitt i kantene.

Imens sukkeret steker pisker du opp eggehvitene i kjøkkenmaskin til de skummer og stivner. Tilsett det varme sukkeret litt etter litt imens du pisker. Sett nes varmen på ovnen til 100 C. Fortsett å pisk i ca 10 min, tilsett gelefarge tilslutt.

Sprøyt ut fine pikekyss med ulike tipper om du vil, jeg brukte tip 2D til rosene.

Stekes i 1-2 timer (avhengig av størrelse på marengsen) på 100 C. Man kan sette flere brett inn i ovnen samtidig.

Lykke til!!

En mye bedre oppskrift på makroner!!

Jeg driver allerede å baker til dåpen, har tenkt å bake det meste selv. Nå holder jeg på med franske makroner. Tenker ha lilla og rosa med gullstøv på. De lilla med salt karamell og de rosa med rosa smørkrem.

Jeg har bakt makroner mange ganger, tror man gjerne må det for å finne den beste oppskriften og finne den rette kosistensen på røren osv. Makronbaking er litt tricky men øvelse gjør mester, har bakt mange mislykkede runder med makroner før jeg har funnet ut av det jeg iallefall. . Det jeg ikke hadde prøvd før var å bake de med italiensk marengs.. Det gjorde jeg idag! Det skaper en litt mer stabil marengs og jeg synes makronene tørket raskere og stekte finere! Mye lettere å få til så denne oppskriften anbefaler jeg virkelig! Her får du den steg for steg..

Makroner bakt med italiensk marengs

 

Ingredienser: 

 • 55 g eggehvite

 • 150 g mandelmel
 • 150 g melis
 • 150 g sukker
 • 35ml vann ( 0,35 dl)
 • 55 g eggehvite ( Ja, igjen… forklares under )

 

Fremgangsmåte:

 1. Sikt mandelmelet og melisen sammen i en bolle, bland i 55 g eggehvite og evt gelefarge i den fargen du ønsker makronene skal være, rør dette sammen til en seig, klissete deig. Sett det til side.

 2. Visp de andre  55 g eggehvitene i en kjøkkenmaskin til det skummer og har stivnet litt.

 3. Ha sukker og vann i en liten kasserolle og kok til sukkerlaken er 118 grader. 

 4. Hell sukkerlaken du nå har laget med en gang i eggehvitene i en tynn stråle imens du har kjøkkenmaskinen på middels hastighet. Prøv å ikke treff vispen. ( da blir laken spredd langs kanten på bollen og stivner der). Visp videre i ca 5-7 min til en stiv og blank marengs. Dette er det som kalles italiensk marengs! 

 5. Bland den “deigen” du lagde først sammen med marengsen. Ikke vær redd for å røre litt kraftig i starten, man må slå litt luft ut av marengsen for at røren skal bli bra til makroner. Rør til du har en røre som er lett flytende som softis ca.. Det er dette som er litt vanskelig å få til perfekt, men når du tar opp slikkepotten skal røren renne sakte ned og jevne seg sakte ut i bollen når den kommer nedi.. 

 6. Nå kan du ha røren i en sprøytepose med rund tipp og sprøyte ut på bakepapir eller makronmatte ( fås kjøpt på bakebutikker, jernia, ebay bla) Jeg bruker makronmatte pga det er lettere å få makronene jevnt store. 

 7. La makronene nå tørke ca 20-30 min til de har fått en hinne på seg. Dette er viktig slik at makronene skal få de karakteristiske føttene og at de ikke skal sprekke under steking.

 8. Stek på 160 C i 12-15 min ( litt avhengig av ovn) Jeg steker mine i 15 min på nederste rille.

 9. Avkjøl makronene helt før du plukker de av, jeg legger matten litt i fryseren (5 min) etter de er kalde for at de skal bli ekstra lett å plukke av. 

 10. fyll med det du måtte ønske av fyll eller frys de ned og plukk de opp når du skal bruke de ( det skal jeg gjøre, de blir faktisk enda bedre etter de har vært fryst synes jeg). Det er best å fryse de uten fyll i såfall. 

Lykke til !

 

Babysvømming i morgen

I morgen skal jeg og Naiia for første gang på babysvømming! 

Det blir spennende å se hvordan hun liker seg i bassenget og hvordan det er på babysvømming generelt. Det blir min første gang på babysvømming også faktisk. Vi bruker jo egentlig være i bassenget med barna hver Tirsdag når de er til oss, men vi har liksom ikke kommet helt igang med den tradisjonen etter sommeren enda. Håper ihvertfall barna blir tryggere i vann enn det jeg er, jeg liker å bade, men BARE om jeg får ha hodet godt over vannet, hehe… Så målet er jo at barna skal bli trygge i vannet og bli svømmedyktige. DET er ihvertfall nyttig å ha med seg!

Håper bare hun er opplagt og ikke så trøtt til kl 1030 imorgen nå da.. det er jammen litt som skal klaffe og legges tilrette med en så liten baby som skal på en aktivitet.. Ikke bør hun være trøtt, dvs hun bør sove en dupp ganske tett opptil babysvømmingen, hun må være god og mett også.. Så blir litt timing som skal til som dere skjønner. Men det ordner seg vel, var visst max 10-15 min i bassenget som var anbefalt for de små uansett. Men en gråtende baby i garderoben kan bety litt svett og stressa mamma uansett, haha! Er og litt bekymret for våt og såpeglatt baby i dusjen.. (Rart hvor mye man kan bekymre seg for som mamma egentlig!) 

Jeg har fått noen tips i forkant da som jeg må huske, blant annet å ta med ett sånt tisselaken ( en sånn pad ) til å legge i bilstolen, på den måten kan man ha med bilstol i garderoben så babyen kan sitte i den imens mammaene dusjer! Smart ikke sant? Da blir ikke stolen våt av hverken vann eller tiss 🙂 Så kan det være lurt å bare skylle av babyen det værste av klor etter svømmingen og heller ta ett skikkelig bad hjemme, det er liksom ikke så praktisk alltid i svømmehallene med de små babyene. Vi får se hvordan det går. Bare å rote frem bikinien og prøve tenker jeg. Håper lillemor kommer til å kose seg, da koser også mamma seg selv i bikini!   <3

 

 

Babyen og utviklingstrinn

Nå er Naiia blitt 10 uker, søvnen som vi slet med på dagtid har nå blitt litt bedre. Jeg begynner å tro det var ett utviklingstrinn som lagde litt trøbbel en stund. Disse trinnene de skal igjennom er vanskelige perioder for barna, jeg har ikke vært oppmerksom på disse med de andre barna, hørte ikke så mye snakk om det heller da forsåvidt, men så er det 12 år siden sist jeg hadde baby også nå da.

Greit å følge med på fordi man kan forvente en periode med litt mer behov for nærhet og trygghet når ett utviklingstrinn er i anmarsj, og dermed mer gråt enn vanlig. Følger man med på dette kan man være litt oppmerksom på det, og vet hvorfor barnet er litt ekstra sutrete og “vanskelig”.  Den siste perioden var tøff både for oss foreldre og babyen vår. 

 

Det skjer forandringer  i barnas hjerne i disse periodene, opplevelsen av verden rundt babyen forandrer seg og alt blir litt nytt igjen. Ikke rart de reagerer på det.. Det er jo egentlig en god ting, det betyr jo bare at barnet utvikler seg riktig og det lærer masse nytt. Men det kan oppleves skremmende for barna. Det er noen som sammenligner det med å våkne opp på en ny planet. Og da er det enkelt å forstå at da trenger det mamma og pappa som er trygg og god i disse periodene litt mer enn ellers, og som vår baby kan de ha vanskeligheter med å falle til ro og sove blant annet… Det varierer hvor lang tid babyene trenger på å tilpasse seg også. I vårt tilfelle varte det siste i over en uke, før hun er rolig og trygg igjen nå.

Det vi har vært igjennom nå er ett trinn som dukker opp når babyen er ca 8 uker, etter dette kan barnet gjerne snu seg bevisst etter noe interessant, rulle seg fra siden til ryggen, prøve å ta etter ting, oppdage sine hender og føtter, se på omverdenen med nysgjerrighet, lage lyder m.m…

Dette ser jeg har skjedd til vår baby nå, hun har forandret seg utrolig mye bare den siste uken! Utrolig spennende og følge med på.

Neste trinn nå er ved 11 – 12 ukers alder, så ikke lenge til vi må være forbredt på en ny vanskelig periode, det sies at den ikke er like voldsom som den forrige så håper hun i det minste får sove litt mer på dagen.

Utviklingstrinn 3 heter da det neste trinnet som er om 1 til to uker for vår del og etter det begynner kanskje babyen vår å le ( åhh..DET blir hærlig å høre!), Putter alt i munnen, kan begynne å kjede seg litt innimellom, begynner å prate mer, uttrykke glede av å få respons, legger merke til nyanser i stemmen bedre, få mer kontrollerte og glidende bevegelser. 

Nå enn så lenge sover Naiia bedre om dagen, hun er roligere og mer fornøyd. Veldig godt for alle sammen! Natten sover hun fortsatt igjennom, det har hun gjort også igjennom utviklingtrinnet. Men det som er nytt i forhold til det er at hun har fått rutine på leggingen mer enn før. Til vår stooore glede legger hun seg nå ca kl 2100 for natten, deilig med litt voksentid på kvelden og faktisk <3 

Noe nytt skjer det jammen hele tiden med baby i huset! Fantastisk !

 

 

 

Mine Ebay kjøp til dåpen

I går bestemte jeg meg for å bestille litt stæsj til dåpen. Etter å ha lett litt på ulike nettsider ble det tilslutt at jeg begynte å lete litt på ebay etter de samme tingene.  Ett tips er å lete på ebay nå etter kalendegaver til barna også, da rekker det å komme til advent… Fant endel faktisk! 

MYE å spare på å kjøpe fra Ebay ihvertall! ( håper bare de kommer før dåpen nå da). 

Mine kjøp med linker:

Pom poms :

https://www.ebay.com/itm/9Pcs-8-10-Tissue-Paper-Pom-Poms-Ball-Wedding-Birthday-Party-Baby-Room-Decor/172744430139?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=471526958704&_trksid=p2057872.m2749.l2648

Konfetti ballonger :

http://www.ebay.com/itm/Confetti-Mixed-Foil-Balloons-Romantic-Wedding-Decor-Baby-Shower-Birthday-Party/263598807418?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=562654863662&_trksid=p2057872.m2749.l2648

 

Cupcake wrappers :

http://www.ebay.com/itm/12pcs-Cupcake-Cases-Filigree-Vine-Decor-Wrapper-Wraps-Baking-Case-Wedding-tall/302853878726?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601757093721&_trksid=p2057872.m2749.l2649

http://www.ebay.com/itm/12pcs-Paper-Cake-Cupcake-Liner-Case-Wrapper-Muffin-Baking-Cup-Decorating-Cases/263986044920?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=563504939222&_trksid=p2057872.m2749.l2649

 

Cupcake og Cake topper

http://www.ebay.com/itm/10X-Gold-Glitter-Cupcake-Cake-Topper-Baby-Shower-Pick-Wedding-Party-Decor-DIY/253170512561?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=552262937094&_trksid=p2057872.m2749.l2648

http://www.ebay.com/itm/Mirror-Gold-Gold-Acrylic-Oh-Baby-Gift-Cake-Topper-Groom-Bride-Wedding-Decor/292610963701?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=591415806372&_trksid=p2057872.m2749.l2649

http://www.ebay.com/itm/Cute-Gold-glitter-Twinkle-Twinkle-Little-Star-Cake-Topper-Baby-Shower/273441078536?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Ballong kit

http://www.ebay.com/itm/NEW-Balloons-Balloon-Arch-Kit-Set-Birthday-Wedding-Baby-Shower-Garland-Decor/323421034472?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=512484921275&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Stor ballong 

http://www.ebay.com/itm/36-Inch-Balloon-Giant-Big-Ballon-Latex-Birthday-Wedding-Party-Helium-Decoration/141719380865?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=440845789847&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Ballonger

http://www.ebay.com/itm/20-60pcs-Birthday-Wedding-Baby-Shower-Party-Pearl-Latex-Balloons-10inch-baloons/113232819855?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=413527104821&_trksid=p2057872.m2749.l2648

Stjernedekor 

http://www.ebay.com/itm/2M-Glitter-Bunting-Hanging-Paper-Circle-Star-Garland-Banner-Party-Decorations/332616308963?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=541724774257&_trksid=p2057872.m2749.l2648

Sugerør 

http://www.ebay.com/itm/25PCS-Gold-Drink-Paper-Straws-Birthday-Party-Supplies-Theme-Polka-Baby-Shower/322577330992?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=511563456500&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Dekorasjon

http://www.ebay.com/itm/Glitter-Circle-Polka-Dots-Garland-Banner-Bunting-Pink-Gold-Party-Decoration-Gift/382182191504?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2648

 

Vi har funnet dåpslokale !

Vi har lett litt etter selskapslokale til å ha dåpen til Naiia i, og nå har vi funnet ett som er perfekt til 30-35 stk, bare 5 min unna kirka! I tillegg er det mulig å leie rom der for de som kommer reisende fra litt lengre unna. Stein er jo ifra Kristiansund så da kommer naturlig nok endel familie reisende derfra. Kunne ikke blitt bedre! Fantastisk fin beliggenhet rett ved elva også!

Gleder meg veldig til å pynte og stæsje opp litt der! Åhh… elsker sånt, må bare holde meg litt i skinnet så det ikke blir FOR mye av det gode. Når vi var å fikk omvisning i lokalet osv sa stein faktisk: “Her var det jo så fint at vi trenger ikke pynte så mye” da tenkte jeg i mitt stille sinn “haha.. yeah right!! ”  Skulle tro han ikke kjente dama han er gift med hehe… Elsker når det er litt for mye av det gode jeg, men fortsatt fint selvfølgelig. 

Tenker litt på farger til dåpen og tror det blir Rosa og gull!

  

 

Her er lokalet vi har valgt, skal selvfølgelig dele ferdig pyntet lokale osv når den tid kommer : 

  

“Søvnallergi” på dagtid eller?

Idag har jeg og lille<3 hatt en litt tung dag må jeg innrømme… 

Hun sover så lite på dagen enkelte perioder at både hun og jeg blir litt utslitt.. At hun ikke sover betyr nemlig ikke at hun ikke er eller blir trøtt. Hun blir SÅ trøtt og sliten at hun gråter og gråter. Jeg bærer, triller, vugger.. ja, alt jeg kommer på for å hjelpe henne i søvn. Bruker rundt 20-30 min for å få henne  til å sove, men etter 5-15 min er hun våken igjen.. Så dagene går med til å prøve å få hun til å sove når det blir som idag..

Mannen vil vi skal ta henne med til osteopat eller manuellterapeut, men skeptisk som jeg er synes jeg at vi noen ganger overreagerer ,og kanskje behandler barna våre unødvendig.. Må tenke litt på det. Men tar gjerne imot tips eller erfaringer angående dette.

Det jeg har prøvd er : 

 •  Trilling… hjelper så lenge vognen er i bevegelse
 • vugging
 • legge henne ned i senga si.. har hørt at noen babyer er sensitive for lyd og lys når de skal sove,  og får derfor ikke til å sove godt på stuen osv siden de er avhengig av minst mulig stimuli for å finne roen i kroppen sin. Hun liker sengen godt og er roligere der enn i vogna, men også her våkner hun etter kort tid.
 • White noise… virker til en viss grad enkelte gange.. har funnet en video på you tube med womb sounds som varer i 90 min, skal være lik lyd som de er vandt til i fra de lå i magen.
 • https://youtu.be/OEvmogdF0Vk
 • Bære henne i kolikkgrep.. virker så lenge jeg bærer henne
 • Kjøre bil, virker når bilen er igang.
Det jeg skal prøve nå fremover er:
 
 • Prøve å få henne inn i en soverutine ved å gå ett par timer hver formiddag en periode, slik at hun blir vandt til å sove lengre i strekk
 • Manuellterapeut ? Usikker…

Når det er sagt så må jeg skryte litt av henne.. Hun sover faktisk heeeele natta. Hun sovner for natten ca kl 23 og våkner ikke før imellom 07 og 09 igjen. Da får hun mat og sover til 10/11 tiden. DET er ikke noe å klage på 🙂 Likevel blir hun jo fryktelig sliten iløpet av dagen med såpass lite søvn på dagtid, hun er jo bare 9 uker. Gi meg gjerne tips!

 

 
 

Farvel til sukker!!

Jeg har tatt ett oppgjør med meg selv de siste dagene.. Under svangerskapet så jeg ALLE sesonger av kakekrigen og hele norge baker… ble inspirert og bakte masse! Flere ganger i uken, og jeg elsker å bake.Synes det er så spennende og morsomt.. her er noe av det jeg bakte i sommer :

              

 

En annen ting med meg er at jeg eeelsker sjokolade, smågodt, is… ja du skjønner tegninga 🙂

MEN, nå er det slutt! Jeg må rett og slett avsukres, jeg har lagt på meg både pga spisevaner som har sklidd ut, og av svangerskapet. .. Denne uken har jeg startet på en diett som jeg har lyktes med før, og som jeg VET virker. Det er en diett jeg kan spise relativt mye på, så jeg slipper å være sulten samtidig som den er full av proteiner og mat som er bra for kroppen min og vektnedgangen. En kveld i uken kan jeg spise litt ekstra god mat eller litt godis.. Det å kutte ut ALT så jeg aldri kan spise godteri osv er å be om å faile.. Så Lørdager er min kosekveld, der jeg kan spise litt godt som en belønning for at jeg har vært flink resten av uken. Nå i det siste har jeg spist godteri HVER dag! Så jeg er jo 100 % sikkert sukkeravhengig! Har ikke spist godteri på 2 dager nå og jeg har fryktelig sukkersug. Men det betyr mer for meg å ha en velfungerende kropp jeg trives i, enn å spise godteri. Derfor må jeg igjennom en slags sukkeravvenning nå tror jeg, hehe..Har jo hørt noen påstå at sukker er som dop for hjernen… Hjelpemeg! Men dette skal jeg klare! Første delmål er fra nå og frem til jul.

Hvordan skal jeg bli kvitt søtsuget? Har veeeldig lyst på noe søtt hver dag etter middag f.eks… jeg kan ikke ha noe tilgjengelig i huset ihvertfall!

 • Spise nok proteiner
 • se opp for skjult sukker i saft, yoghurt, ketchup, bakevarer osv
 • Være bevisst på at jeg etter 14 dager slipper søtsuget ( jepp…det tar så lang tid)
 • Hvis det er ekstra ille kan jeg spise 1 ts honning
 • Fylle opp kjøleskapet med grønnsaker jeg kan kutte opp og spise, mye av mitt problem er at jeg trenger å ha noe å plukke i meg på kveldene, nå blir det oppkuttede grønnsaker
 • Ett godt tips jeg har brukt før er å spise eplebåter med sukrin, kanel og  mager vaniljekesam, NAM!! søtt og kalorifattig 🙂
 • Drikke te!

I kveld skal jeg bake :

PROTEINRUNDSTYKKER alá Treningsfrue.no ( 8-10 stk)

300 g cottage cheese

250 g havregryn

2 egg

1 ts bakepulver

litt salt

Hvert rundstykke gir ca 100 Kcal og 8,3 g protein !!

Veldig saftige !

———————————————————————————–

Fikk snap fra Dina akkurat nå også! Hun er så heldig at hun skal til Spania med pappan sin nå i høstferien! God tur jenta mi!

PS. Add meg gjerne på snap : jannerog81